header

Bedriftspresentasjon med Norsk Regnesentral

Det er snart tid for bedriftspresentasjon med Norsk Regnesentral. Presentasjonen vil foregå i S6 klokka fra klokka 17.00 og det vil senere bli pizza i Hangaren sammen med representantene fra NR.

Om Norsk Regnesentral

Norsk Regnesentral (NR) holder til i Oslo og er nasjonalt ledende innen maskinlæring, statistisk modellering og bildeanalyse. NR har lang erfaring i å analysere, modellere og finne mønstre i store og små, strukturerte og ustrukturerte datasett. Rundt 50 forskere med bakgrunn fra blant annet statistikk, matematikk og informatikk jobber på NR med prosjekter innenfor ulike områder som finans, klima, energimarkedet, petroleum, geologi, marine ressurser, medisin, og transport. Det er stor etterspørsel etter NRs kompetanse, og vi har nylig ansatt mange nye forskere i statistikk og maskinlæring. Vi dekker et bredt spekter av metoder og har en variert prosjektportefølje.

På vår bedriftspresentasjon forteller vi om hvordan det er å jobbe på et forskningsinstitutt. Vi gir et innblikk i aktuelle prosjekter og viser mange eksempler på spennende problemstillinger vi har løst ved hjelp av matematikk og statistikk. Du får også mer informasjon om sommerjobbene i 2019.

Kommentarer


avatar
Tonje Brunstad 24. september 2018

Jegfjjehw

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

85 påmeldt av 90 plasser

Meta