header

Silicon Labs

Contactor inviterer til bedriftspresentasjon med Silicon Labs, med bespisning på Graffi Grill Midtbyen i etterkant.

Information about Silicon Labs:

Silicon Labs is a leading provider of silicon, software and system solutions for the Internet of Things, internet infrastructure, industrial control, consumer and automotive markets. We solve the electronics industry's toughest problems, providing customers with significant advantages in performance, energy savings, connectivity and design simplicity. Backed by our world-class engineering teams with unsurpassed software and mixed-signal design expertise, Silicon Labs empowers developers with the tools and technologies they need to advance quickly and easily from initial idea to final product.

We’re looking for engineers with the talent and passion to change the world with us.

Så litt om oss her I Norge:

Silicon Laboratories Norway AS er et innovativt designmiljø i Oslo som utvikler neste generasjons mikrokontrollere og radiobrikker for Tingenes Internett (IoT). Vi inviterer til bedriftspresentasjon og bespisning i Trondheim tirsdag 30. oktober 2018 Silicon Labs er et amerikansk selskap med 1500 ansatte globalt. I Norge er vi ca. 50 ansatte, lokalisert i Nydalen i Oslo. Vi har et flott team av meget høyt kvalifiserte ingeniører som jobber tett sammen for å utvikle nye spennede produkter, programvare og løsninger. Hos oss får du tidlig egne ansvarsområder, og du vil kunne utvikle deg raskt.

Vi ser etter kandidater for både sommerjobb og faste stillinger. Du vil passe bra inn hos oss om du er glad i elektronikk, glad i å løse teknologiske problemer og i å jobbe tett sammen med andre flinke folk. Vi trenger personer som ønsker å være med å skape noe og som brenner for det vi holder på med. Er du glad i å lage ting hjemme på fritiden, er vi interessert i å høre om det også.

Vi tilbyr et spennende og utfordrende arbeidsmiljø hvor du også vil jobbe sammen med dyktige kolleger i andre land. Vi liker å finne på ting sammen, og vi har mange unike sosiale arrangement i løpet av et år. Vi er et herlig team som har mye å bidra med i selskapet vårt. Med klart fokus, tett samarbeid og en effektiv arbeidsform vet vi at vi vil nå langt.

Søknadsfrist for Summer Internship 2019 vil være 11. november 2018.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

10 påmeldt av 10 plasser

Meta