2

MAXWELLS MUNTRE MUSIKANTER PRESENTERER

I høst startet Nablas eget musikkorps opp igjen, Maxwells Muntre Musikanter (MMM), og om du var tilstede på Joulebohret har du allerede fått en liten smakebit av hvem vi er. Samtidig vet nok de fleste ikke altfor mye om korpstradisjonen i Nabla, og det er jo litt dumt. Derfor har vi samlet en liten liste med litt diverse mer eller mindre nyttig fakta om MMM.

MMM er oppkalt etter Maxwells ligninger.

Kjært barn har mange navn: Maxwells Muntre Musikanter, Maxwells Muntre, Maxwells, de Muntre, M&M&M, MMM, M^3.

Om du spiller Scrabble kan du ikke stave Maxwells Muntre Musikanter (i ett ord) med ordinære bokstavbrikker, da det ikke er en scrabblebrikke for bokstaven X. Forøvrig kan du bruke en blank brikke, og dette vil gi minst 40p.

Vi kan sammenlignes med en pose med MnM(nM)s: Vi kommer i mange ulike typer, og som alltid er det ikke en jevn fordeling av farger i posen. I Maxwells spiller nemlig over ¾ av medlemmene enten saksofon eller klarinett.

Konsertantrekket til MMM er sombrero (på hodet)

Vi Nablas nyeste undergruppe (ish), men samtidig har vi 25års jubileum til neste høst.

Dette er tredje forsøk på å starte opp MMM (M^3). Om dette går skeis, og man må prøve på nytt, må vi kanskje omdøpes til MMMM (M^4)(Maxwells muntre midlertidige musikanter)?

Før første opptreden noensinne nøyde MMM seg med to øvelser før første opptreden. Denne generasjonen slo til med en ny rekord på kun én øvelse (dyktige musikanter trenger ikke mer :P)!

TIl slutt, siden vi er en nyoppstartet gruppe, er ikke repertoaret helt bestemt enda. Så om du har noen sang-/musikkønsker, er det bare å sende inn her.

Logg inn for å sende inn svar.

Brukere som har sendt inn svar:

avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar