8

ProKom

Mine damer og herrer! Besku lanseringen av ProKoms helt nye logo!

ProKom sin nye logo

Dette er intet mindre enn mesterverket til eks-ProKomsjef i eksil i Frankrike Marthe Strand Haltbakk! Endelig en logo som representerer hva komitèen vår har produsert og kan produsere! For til nå så visste du kanskje ikke at ProKom hadde en logo fra før? Du har kanskje aldri sett den? Det er en god grunn til det. Den er JÆVLIG SHTØGG! Da ProKom plutselig begynte å leie ut kamerautstyret vårt (skamløs promotering) trengte vi en logo til fakturaene våre. Vi hadde ikke tid til å lage noe nytt, så vi plukket opp et motiv som ble brukt i en promo til komitèopptaket våren 2014 (en av de første videoene på Youtubekanalen til Nabla). Under har du muligheten til å se den gamle logoen, men vi anbefaler alle å ha en spybøtte klar, eller å være i nærheten av en vask … eller en person du misliker som du kan sikte på.


Right? Vi ønsker likevel å få noe positivt ut av den, så over til konkurransen.

Konkurransen

ProKom ønsker å premiere den beste roasten av vår tidligere logo. Beskriv med dine egne ord hva som er feil med den gamle logoen, og ProKom premierer den som har skrevet den morsomste/mest kreative kommentaren med en Freia-plate. Vi kommer også til å lodde ut en ekstra Freia-plate til en tilfeldig, så alle bør delta! Og det er jeg som driter over den gamle logoen som har laget den, så ikke vær redd for å risikere noe krenk :D Her er noen eksempler:

Når du prøver å åpne logoen i Photoshop, så avinstallerer Photoshop seg selv.

Da jeg lagde denne i barnehagen, fikk jeg beskjed om at jeg måtte gå et år i barnehagen om igjen.

Kirker som oppfordrer til null sex før ekteskap, viser den gamle logoen til ungdommer for å drepe sexlysten deres.

Din tur!

Gratulerer med seieren!

Anders Christiansen Sørby

avatar

Med i trekningen:

avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar avatar