Nablas teknologi

Online Notifier:

Online Notifier er et flott verktøy dersom du ønsker deg informasjon om linjeforeningen din rett i nettleseren. Du vil ved siden av "søkefeltet" i nettleseren din få et lite ikon for din linjeforening. Her vil du kunne få informasjon om kontoret er åpent, stengt eller om det er møte. Du vil også direkte i nettleseren din kunne få opp varsler om noe nytt blir lagt ut på linjeforeningens sider, om kaffien er satt, om det kontortid, busstider, mat i kantine og mye mer. Det anbefales for den oppdaterte komponent å laste ned Online Notifier.

Notifier

Hvordan bruke den? På Nablakontoret står der ein raspberry pi der det er koblet til en knapp og en lyssensor. Lyssensoren måler om lyset er på kontoret, og dermed om noen er på kontoret. Dersom lyset er på, kan alikevel Online Notifier tro at det er folk på kontoret, selv om det ikke er det. Knappen er kaffiknappen. Dersom det er brygget en kanne på kontoret som ikke er til møte skal denne knappen trykkes. Da vil komponente kunne strømme til kontoret og nyte den deilige drikk.

Styret og komitene har også ansvar for at alle møter og kontortider blir lagt inn i de respektive kalenderene, slik at det ikke fører til misforståelser med kontoret.