Kurs og middag med PwC

PwC inviterer til kurskveld i sine lokaler i Trondheim mandag 30. september. Bussene vil gå fra hovedbygget kl 16:15. Vi starter med enkel servering og intro ved ankomst, før vi fortsetter med kursopplegget.

Kursene vil i første omgang bare være tilgengelig for 3-5 klasse

For å ha et kursopplegg som skal passe hver enkelt har vi gleden av å tilby dere tre ulike kurs å velge mellom. De tre kursene vi tilbyr er:

  • Skamløs tegning
  • Game of threats
  • Praktisk innføring i maskinlæring

Dere vil delta på ett kurs denne ettermiddagen, og en beskrivelse av kursene finnes under. Etter kursopplegget rusler vi bortover til Olivia Solsiden for en bedre middag og hyggelig prat. Vi gleder oss til å treffe deg!

Påmeldte studenter vil motta en e-post fra Nabla i forkant av kurset for å melde interesse om ønsket kurs.

Beskrivelse av kursene

Skamløs tegning

Visste du at du bruker mer enn halvparten av hjernekapasiteten din på tolke visuelle inntrykk? Hvorfor bruker da de fleste kun ord når de skal kommunisere en løsning eller et budskap?

Bli med på et tegnekurs som ikke handler om å lage kunst, men om å utvikle ditt "tegnespråk". Vi legger bort all skam og fokuserer på grunnleggende tegnekunnskaper som gjør deg til en bedre problemløser og en bedre kommunikatør. Dette blir gøy!

Game of threats

Kurset gir en innføring i temaene cyber security, personvern og risikostyring, og har en praktisk tilnærming med læring gjennom spillet Game of Threats. Kursets første del vil ta for seg sentrale problemstillinger og terminologi innen Cyber Security & Privacy, og gå nærmere inn på hvordan PwC jobber med fagområdet.

I kursets andre del skal deltakerne spille Game of Threats - et strategispill som simulerer cyberangrep. Her utfordres spillerne til å ta raske beslutninger under press for å håndtere en krisesituasjon. Spillet gir en praktisk innføring i angrepsteknikker og forsvarsmetoder som brukes i forbindelse med cyberangrep, og gir økt innsikt i hvordan både ledelsen i et selskap og trusselaktører tenker i en angrepssituasjon.

Praktisk innføring i maskinlæring

Målet med kurset er å senke terskelen for å komme i gang med maskinlæringsprosjekter på egenhånd. Vi vil gi en rask innføring i relevant teori, men fokusere på praktisk innføring ved å gjennomgå et eksempel hvor vi predikerer huspriser basert på data fra Finn.no. Etter kurset vil du sitte igjen med en boilerplate-kode som kan gjenbrukes og tilpasses for andre prosjekter.

Kurset gjennomføres i programmeringsspråket R. Det kreves ingen forkunnskaper til språket, men deltakerne bør minst ha vært gjennom IT-Grunnkurs.

Forutsetninger for deltakelse: Deltakerne må ha med egen PC og laste ned R og RStudio på forhånd. Det vil sendes ut instruksjoner på forhånd.

Om PwC:

De som endrer verden er de som vil det mest. Vi hjelper bedrifter å finne mulighetene der andre ser problemer. I PwC tilbyr vi rådgivende tjenester til offentlig og privat sektor, og utvikler fremtidens løsninger i bindeleddet mellom teknologi, analyse og forretning.

PwC er verdens største nettverk av rådgivere, revisorer og advokater. Vi leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester og er en av landets ledende leverandører innen rådgivning og revisjon. I Norge har vi 1900 ansatte, representert i et landsdekkende kontornettverk.

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Bussene går fra hovedbygget
Bedrift PwC
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

15 påmeldt av 15 plasser

Meta