Vi søker nyutdannede utviklere

Ønsker du å jobbe som utvikler i spennende og utfordrende prosjekter? Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2023 og 2024, har teknologiutdannelse og brenner for å lære nye ting. Du er glad i å jobbe i team og har stor interesse for teknologi. Det er også en fordel om du liker problemløsning og varierte arbeidsoppgaver. Vi har mange forskjellige bakgrunner, og det viktigste er at du er motivert for å jobbe med verdiskaping og tekniske løsninger.

Summer Internship 2024 – Utviklere

Vil du teste ut livet som utvikler hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe i prosjekter med reelle kunder i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et verdensledende konsulentselskap samt uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig og utbredt del av programmet. Vi søker kandidater til både Salesforce- og systemutvikling.

Summer Internship 2024 - Trondheim

Vil du teste ut livet som konsulent/utvikler hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

Summer Internship 2024 - Oslo

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

Nyutdannet dataentusiast

Vi søker deg som ønsker en karriere innen data science eller data engineering

Tietoevry Create Academy - Summer Internship 2024

Kreativ? Introvert? Ekstrovert? Eller kanskje du er neste Steve Jobs? Bli med på Summer Academy hos oss i Tietoevry Create, så vil du bli med å lage teknologiske løsninger for fremtiden.

Vis utløpte:

Se stillingsannonser relevant for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, industriell matematikk, teknisk fysikk, biofysikk

Se stillingsannonser tagget med admimistrasjon, alumniundersøkelse, alumniundersøkelse, analyse, artificial intelligence, bank, bergen, cern, co2-fangst, control systems, data scientist, deltid, devops, fast stilling, fluidmekanikk, forskning, graduate, internship, intervju, konsulent, konsulent, ledelse, machine learning, måleteknikk, maritim, masteroppgave, mathematics, microsoft azure services, nanoteknologi, oslo, økonomi, partikkelakseleratorfysikk, phd, produktanalyse, programmering, programvareutvikling, python, renewable power, sommerjobb, statistics, stipend, uio, utvikling, webutvikling

Vil du ha stillingsannonsen din her?

Ønsker bedriften din å legge ut en stillingsannonse på denne siden, ta kontakt med Bedriftskontakten Nabla på bedkom@nabla.no. Les mer om bedriftskontakten her.

Studentforskning i fysikk og matematikk

StudForsk