Low-code Developer (Graduate 2024)

Hurtig applikasjonsutvikling + rå kollegaer + kule prosjekter + deg? Vi er på utkikk etter nye Avorianere til vårt kontor i Bergen som har lyst til å kickstarte sin karriere hos oss høsten 2024.

Produktutvikler

Brenner du for å skape noe nytt, og få ting til å skje? Vi er et team på seks personer med mål om å utvikle revolusjonerende teknologi for kunder over hele verden, og ser etter deg som ønsker å være med på reisen fremover.

[Utløpt] Vi søker nyutdannede utviklere

Ønsker du å jobbe som utvikler i spennende og utfordrende prosjekter? Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2023 og 2024, har teknologiutdannelse og brenner for å lære nye ting. Du er glad i å jobbe i team og har stor interesse for teknologi. Det er også en fordel om du liker problemløsning og varierte arbeidsoppgaver. Vi har mange forskjellige bakgrunner, og det viktigste er at du er motivert for å jobbe med verdiskaping og tekniske løsninger.

[Utløpt] Nyutdannet dataentusiast

Vi søker deg som ønsker en karriere innen data science eller data engineering

[Utløpt] We are looking for Tech graduates to our IT/Tech track in Norway!

Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?

[Utløpt] SINTEF Energi søker Forskere til avdeling Elkraftteknologi

Har du lyst til å utvikle teknologi for bærekraftig elektrifisering av samfunnet i et ledende internasjonalt forskningsmiljø?

[Utløpt] Medisinsk fysiker

Klinikk for bildediagnostikk i Helse Nord-Trøndelag (HNT) søker medisinsk fysiker

Vis utløpte:

Se stillingsannonser relevant for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, industriell matematikk, teknisk fysikk, biofysikk

Se stillingsannonser tagget med admimistrasjon, alumniundersøkelse, alumniundersøkelse, analyse, artificial intelligence, bank, bergen, cern, co2-fangst, control systems, data scientist, deltid, devops, fast stilling, fluidmekanikk, forskning, graduate, internship, intervju, konsulent, konsulent, ledelse, machine learning, måleteknikk, maritim, masteroppgave, mathematics, microsoft azure services, nanoteknologi, oslo, økonomi, partikkelakseleratorfysikk, phd, produktanalyse, programmering, programvareutvikling, python, renewable power, sommerjobb, statistics, stipend, uio, utvikling, webutvikling

Vil du ha stillingsannonsen din her?

Ønsker bedriften din å legge ut en stillingsannonse på denne siden, ta kontakt med Bedriftskontakten Nabla på bedkom@nabla.no. Les mer om bedriftskontakten her.

Studentforskning i fysikk og matematikk

StudForsk