Virtual Nordic GAMMATHON

Are you passionate about advanced analytics and ready for a hackathon? We at BCG GAMMA are hosting our annual Nordic GAMMATHON competition, this year virtually!

Software Engineering Summer Internships

Do you want to change and improve the way people work together?

[Utløpt] Lyst til å jobbe med spissteknologi i et krevende internasjonalt forskningsmiljø?

CERN, partikkelfysikklaboratoriet i Genève som er kjent for oppdagelsen av Higgs partikkelen, er ikke bare for fysikere. LHC-akseleratoren som kjøles ned til -271 grader celsius og alle de andre installasjonene ved CERN byr på et hav av utfordringer for ingeniører fra de fleste fagområder. I tillegg til pågående oppgraderinger av LHC, gjøres det forskning og teknologiutvikling for framtidige akseleratorer og eksperimenter. Til dette trenger CERN ingeniørtalenter fra NTNU! :-)

[Utløpt] Er du klar for sommerens mest lærerike destinasjon?

Ingeniørstudentene kårer oss år etter år til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere. Nå vil vi vise deg hvorfor. Bli med til sommerens mest lærerike destinasjon - Multiconsult.

[Utløpt] Accenture Discovery

Accenture Discovery Programmet er et eksklusivt ettårsprogram for 3.-klassestudenter i Norge. Laget for å inspirere og utfordre studenter fra alle disipliner, tar Accenture Discovery deg med inn i en verden av spennende teknologier og innovasjon. Bli med på spennende arrangementer, lær om livet som konsulent og få innsikt i det siste av digitale trender, alt mens du møter andre likesinnede studenter og Accenture-eksperter fra hele Skandinavia.

Sommerjobb ved FFI

Ved FFI løser vi mange krevende og spennende oppgaver, og noen av dem passer godt for en sommerjobb. Kanskje det kan bli din sommerjobb?

[Utløpt] Samfunnsengasjerte studenter til summer internship i data science

Vil du ha en sommerjobb i 2021 hvor du kan gjøre en stor forskjell for våre brukere og samtidig jobbe med data og spennende teknologier? Vi ønsker å få med deg på laget sommeren 2021 for at du skal utvikle deg og få et innblikk i alt det spennende vi holder på med, og for at vi skal få bruke din kompetanse og nysgjerrighet til å løse vårt samfunnsoppdrag på en enda bedre måte.

[Utløpt] Summer internship 2021

Har du lyst til å være del av et innovativt miljø hvor DU har mulighet til å påvirke og skape nye løsninger for fremtidens finanshus? Sommeren 2021 tilbyr vi flere internships ved vårt hovedkontor i Trondheim for 3. og 4. års studenter. Er du en av dem som er uredd, nysgjerrig og brennende opptatt av faget ditt? Kunne du tenkt deg en jobb hvor utvikling og orientering mot fremtiden er i fokus? Da MÅ du lese videre!

Se stillingsannonser relevant for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, industriell matematikk, teknisk fysikk, biofysikk

Se stillingsannonser tagget med admimistrasjon, alumniundersøkelse, alumniundersøkelse, analyse, bank, bergen, cern, co2-fangst, data scientist, deltid, fast stilling, fluidmekanikk, forskning, graduate, internship, intervju, konsulent, konsulent, ledelse, måleteknikk, maritim, masteroppgave, nanoteknologi, oslo, økonomi, partikkelakseleratorfysikk, phd, produktanalyse, programmering, programvareutvikling, sommerjobb, stipend, uio, utvikling, webutvikling

Vil du ha stillingsannonsen din her?

Ønsker bedriften din å legge ut en stillingsannonse på denne siden, ta kontakt med Bedriftskontakten Nabla på bedkom@nabla.no. Les mer om bedriftskontakten her.

Studentforskning i fysikk og matematikk

StudForsk