Nabladet Mai 2017

Eksamenstiden er over oss, og den er som vanlig stri og strevsom. Men atomspaltistene har som vanlig redningen for enhver livslei student, nemlig en hel utgave nydelig studentavis! Drøm deg bort til det eksotiske utland med reiseskildringer fra Europa og Asia, prokrastiner noen timer med det tradisjonelle eksamenskryssordet, og kos deg med saftig sladder om dine medkomponenter. Lesinga kan vente!

Ny Skråttcastvideo!

Skråttcast takker pent for seg og avslutter sesong 7 med en filmspesial. Hvor mange ganger har du ikke prøvd å finne rommet R-Wöhler på Realfagbygget og tenkt: "Hvilket brødhue navnga rommene herrr? Har de prøvd å lage en HINDERLØYPE??"

Eksamenskurs i Elektrisitet og magnetisme (FY1003)

Delta og Nabla arrangerer eksamenskurs i Elmag! Kurset er åpent for både deg som lurer på hvilken hånd man bruker til høyrehåndsregelen, og deg som jevnlig tar med deg Mikkelsens spanderbukser på en finere middag med Maxwells likninger. Vi stiller med mye spenning så ta med deg eksamensmotstanden du har og kjenn kunnskapen strømme proporsjonalt på! Er du sulten på mer enn bare elmag-triks kan vi også friste med gratis pizza!