Energisommerjobb 2024: Vil du være med å forme fremtiden?

Nå kan du prøve deg som forsker for en sommer hos SINTEF, et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt!

Produktutvikler

Brenner du for å skape noe nytt, og få ting til å skje? Vi er et team på seks personer med mål om å utvikle revolusjonerende teknologi for kunder over hele verden, og ser etter deg som ønsker å være med på reisen fremover.

Work together with Maritime Advisory consultants next summer

Work together with Maritime Advisory consultants enhancing or creating new digital services next summer! If your ambition is to make a real difference and seek opportunities in the maritime business environment, this could be the perfect start for your career. DNV Norway offers students relevant work experience.

Vi søker nyutdannede utviklere

Ønsker du å jobbe som utvikler i spennende og utfordrende prosjekter? Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2023 og 2024, har teknologiutdannelse og brenner for å lære nye ting. Du er glad i å jobbe i team og har stor interesse for teknologi. Det er også en fordel om du liker problemløsning og varierte arbeidsoppgaver. Vi har mange forskjellige bakgrunner, og det viktigste er at du er motivert for å jobbe med verdiskaping og tekniske løsninger.

[Utløpt] Summer Internship 2024 – Utviklere

Vil du teste ut livet som utvikler hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe i prosjekter med reelle kunder i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et verdensledende konsulentselskap samt uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig og utbredt del av programmet. Vi søker kandidater til både Salesforce- og systemutvikling.

[Utløpt] Summer Internship 2024 - Trondheim

Vil du teste ut livet som konsulent/utvikler hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

[Utløpt] Summer Internship 2024 - Oslo

Vil du teste ut livet som konsulent hos oss? I løpet av seks uker vil du jobbe med ekte prosjekter i tverrfaglige team bestående av andre studenter, veiledere og prosjektledere. Du vil få et unikt innblikk i hverdagen hos et av verdens ledende konsulentselskaper og uvurderlig arbeidserfaring. Hos oss er det viktig å ha det gøy på jobb, derfor er sosiale aktiviteter en viktig del av programmet.

Vis utløpte:

Se stillingsannonser relevant for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, industriell matematikk, teknisk fysikk, biofysikk

Se stillingsannonser tagget med admimistrasjon, alumniundersøkelse, alumniundersøkelse, analyse, artificial intelligence, bank, bergen, cern, co2-fangst, control systems, data scientist, deltid, devops, fast stilling, fluidmekanikk, forskning, graduate, internship, intervju, konsulent, konsulent, ledelse, machine learning, måleteknikk, maritim, masteroppgave, mathematics, microsoft azure services, nanoteknologi, oslo, økonomi, partikkelakseleratorfysikk, phd, produktanalyse, programmering, programvareutvikling, python, renewable power, sommerjobb, statistics, stipend, uio, utvikling, webutvikling

Vil du ha stillingsannonsen din her?

Ønsker bedriften din å legge ut en stillingsannonse på denne siden, ta kontakt med Bedriftskontakten Nabla på bedkom@nabla.no. Les mer om bedriftskontakten her.

Studentforskning i fysikk og matematikk

StudForsk