Low-code Developer (Graduate 2024)

Hurtig applikasjonsutvikling + rå kollegaer + kule prosjekter + deg? Vi er på utkikk etter nye Avorianere til vårt kontor i Bergen som har lyst til å kickstarte sin karriere hos oss høsten 2024.

Workation - mange relevante sommerjobber innenfor teknologisektoren i Trondheim!

Er du student og på utkikk etter sommerjobb for 2024?

[Utløpt] AF Konsern - Innovasjon & Digital - Sommerjobb 2024

Kan du se for deg en framtidig karriere i AF? Etter stor suksess med tidligere sommerprosjekter ser vi på nytt etter teknologistudenter som er nysgjerrige på innovasjonsarbeidet i en av Norges fremste entreprenørvirksomheter. I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og har derfor etablert en egen avdeling som jobber med å utforske og utvikle nye løsninger for at vi skal lykkes med å nå vår visjon; å rydde fra fortiden og bygge for fremtiden.

[Utløpt] Energisommerjobb 2024: Vil du være med å forme fremtiden?

Nå kan du prøve deg som forsker for en sommer hos SINTEF, et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt!

Produktutvikler

Brenner du for å skape noe nytt, og få ting til å skje? Vi er et team på seks personer med mål om å utvikle revolusjonerende teknologi for kunder over hele verden, og ser etter deg som ønsker å være med på reisen fremover.

[Utløpt] Work together with Maritime Advisory consultants next summer

Work together with Maritime Advisory consultants enhancing or creating new digital services next summer! If your ambition is to make a real difference and seek opportunities in the maritime business environment, this could be the perfect start for your career. DNV Norway offers students relevant work experience.

[Utløpt] Vi søker nyutdannede utviklere

Ønsker du å jobbe som utvikler i spennende og utfordrende prosjekter? Vi ser etter deg som er nyutdannet i 2023 og 2024, har teknologiutdannelse og brenner for å lære nye ting. Du er glad i å jobbe i team og har stor interesse for teknologi. Det er også en fordel om du liker problemløsning og varierte arbeidsoppgaver. Vi har mange forskjellige bakgrunner, og det viktigste er at du er motivert for å jobbe med verdiskaping og tekniske løsninger.

Vis utløpte:

Se stillingsannonser relevant for 1. klasse, 2. klasse, 3. klasse, 4. klasse, 5. klasse, industriell matematikk, teknisk fysikk, biofysikk

Se stillingsannonser tagget med admimistrasjon, alumniundersøkelse, alumniundersøkelse, analyse, artificial intelligence, bank, bergen, cern, co2-fangst, control systems, data scientist, deltid, devops, fast stilling, fluidmekanikk, forskning, graduate, internship, intervju, konsulent, konsulent, ledelse, machine learning, måleteknikk, maritim, masteroppgave, mathematics, microsoft azure services, nanoteknologi, oslo, økonomi, partikkelakseleratorfysikk, phd, produktanalyse, programmering, programvareutvikling, python, renewable power, sommerjobb, statistics, stipend, uio, utvikling, webutvikling

Vil du ha stillingsannonsen din her?

Ønsker bedriften din å legge ut en stillingsannonse på denne siden, ta kontakt med Bedriftskontakten Nabla på bedkom@nabla.no. Les mer om bedriftskontakten her.

Studentforskning i fysikk og matematikk

StudForsk