Bedpres med SINTEF

SINTEF Matematikk og Kybernetikk inviterer 2.-5. klasse til bedriftspresentasjon etterfulgt av pizza på Hangaren.

SINTEFs visjon er "Teknologi for et bedre samfunn". Sammen med våre oppdragsgivere utvikler vi kunnskap og løsninger som bidrar til økt, bærekraftig verdiskaping, eller som bidrar til bedre ressursutnyttelse og helt nye inntektsmuligheter.

For å virkelig lykkes med "digitalisering" av næringsliv og samfunn kreves dyp fagkunnskap innen områder som modellering, simulering, optimering og programmering. Vi bruker vår ekspertise i kombinasjon med dyp næringsforståelse og det fremste fra teknisk forskning for å øke norske næringers konkurransekraft. Vi jobber også med mange internasjonale selskaper.

Vi tilbyr 5-7 spennende sommerjobber for 2020, samt muligheter for spennende prosjekt- og diplomoppgaver. Vi har også faste stillinger eller PhD/PostDoc-stipend tilknyttet våre prosjekter.

Avdelingen består i dag av nesten 100 forskere fordelt på åtte faggrupper. Noen av gruppene er godt etablerte og verdensledende innen sine områder, mens andre er i oppstartsfasen. Som ansatt i SINTEF får du tidlig erfaring i prosjektledelse, kundekontakt og internasjonalt samarbeid. Du vil kunne jobbe med et vidt spekter av norske og internasjonale kunder, alt fra små startups til Norges og verdens største selskaper.

I SINTEF blir du en del av landets fremste fagmiljø innen anvendt matematikk og kybernetikk og får være med å utvikle fremtidens teknologi. Sammen med norske virksomheter bidrar vi til å bygge fremtidens Norge.

Hos oss står faget i fokus, og på bed.pres 23.september vil du møte en rekke av våre forskere som vil fortelle deg om hva det vil si å være forsker og gi eksempler på hva vi jobber med. Vi vil også gi noen eksempler på hva årets sommerstudenter arbeidet med.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted KJL2
Bedrift SINTEF
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

40 påmeldt av 40 plasser

Meta