Bedpres med Tunable

Tunable AS inviterer 3. til 5. klasse til bedriftspresentasjon 13. November 16:30. Etter presentasjonen og Q&A blir det pizza, pils og mingling i Kjelkantina. Tunable inviterer også til speed-intervjuer 14. november!

Agenda:

13. Nov, 16:30 - 17:00 Presentasjon: “Hvem er vi, Hva gjør vi og Hva kan du gjøre”

13. Nov, 17:00 - 17:30 Spørsmål og svar fra salen og påmelding til speedintervju.

13. Nov, 18:00 - 21:00 Pizza og pils i Kjelhuset

14. Nov, 10:00 - 12:00 Speedintervju

Tunable AS er en oppstartsbedrift med kontor i Oslo som utvikler en real-time multi-analysator for overvåkning av gass. Gassanalysatoren bruker mikro- og nanoteknologi utviklet ved SINTEF MiNaLab i Oslo og kan bestemme konsentrasjon og sammensetning av gassblandinger. Analysatoren blir brukt til overvåking av utslipp og i naturgassproduksjon. Sentrale tekniske elementer hos Tunable er spektrometrisk design, analog- og digitalelektronikk, optikk, akustikk, mekanikk og signalbehandling, samt software for styring av analysatoren og kommunikasjon med omverden.

Tunable AS er på utkikk etter fast ansatte og sommervikarer i 2020. De tilbyr et spennende og dynamisk oppstartsmiljø, hvor du får være med å utvikle et helt nytt produkt, basert på cutting-edge teknologi, fra bunnen av til salgsvare. Arbeidsdagen vil by på varierte oppgaver og utfordringer - på tvers av mange disipliner, og du vil bli med i et sterkt faglig miljø.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted F2
Bedrift Tunable Infrared Technologies
Registrering åpner
Trinn 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

15 påmeldt av 20 plasser

Meta