Bedriftspresentasjon med If

Start din karriere i Nordens største forsikringsselskap, vi gir deg spennende muligheter! Å jobbe i If er en mulighet til å få en helt unik start på karrieren. If er en stor, internasjonal organisasjon, og har som mål å være Nordens og Baltikums ledende forsikringsselskap. For å få til det, satser vi på menneskene som jobber med oss. Etter presentasjonen blir det pizza på Kjelhuset.

Skal vi nå våre mål, er vi nemlig helt avhengige av å ha dedikerte og motiverte medarbeidere. Da tror vi det er viktig at du kan være deg selv og at du kan påvirke ditt eget arbeidsmiljø. I tillegg tror vi at det gir følgende egenskaper:

  • Troverdig
  • Energisk
  • Lagspiller
  • Analytisk
  • Nyskapende
  • Nysgjerrig
  • Resultatorientert
  • Positiv

Hvorfor finnes If?

If forsikrer alt som betyr noe i livet: mennesker, dyr, boliger, biler og mye mer. Vi hjelper også bedrifter slik at de kan fungere som normalt selv om de skulle få en skade.

Har du noen gang tenkt over hvilken rolle forsikring spiller i samfunnet vårt? Still deg selv følgende spørsmål: Hadde du turt å kjøre bil hvis du var personlig ansvarlig for alle skader du måtte påføre andre? Eller å låne 5-6 millioner kroner for å kjøpe et hus hvis pengene var tapt for all tid hvis huset brant?

Mange ser på forsikring som et produkt de må ha, men håper de aldri får bruk for! Vi vet at uhell inntreffer og vi ser hvilken betydning våre produkter har når du havner i den situasjonen du aldri trodde skulle skje akkurat deg. Derfor jobber vi hver dag med å gjøre forsikring enklere å forstå og utvikle produkter som møter nye behov. Dette er både en spennende – og svært viktig – oppgave.

Har du lyst til å bidra? Vi er alltid på utkikk etter flinke folk!

Send mail til amundsb@stud.ntnu.no dersom du har noen allergier som skal tas hensyn til ved bespisningen.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted S2
Bedrift If forsikring
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmeldingen er stengt.

50 påmeldt av 50 plasser

Meta