Bedriftspresentasjon med CERN

CERN inviterer til et seminar om deres utvekslingsavtaler og stipendiatstillinger. De første 40(!) påmeldte får pizza og øl i kjelkantina etter presentasjonen!

Lyst til å jobbe med spissteknologi i et krevende internasjonalt forskningsmiljø? CERN, partikkelfysikklaboratoriet i Genève som er kjent for oppdagelsen av Higgs partikkelen, er ikke bare for fysikere. LHC-akselleratoren som kjøles ned til -271 grader celsius og alle de andre installasjonene ved CERN byr på et hav av utfordringer for ingeniører fra de fleste fagområder. I tillegg til pågående oppgraderinger av LHC, gjøres det forskning og teknologiutvikling for framtidige akseleratorer og eksperimenter. Til dette trenger CERN ingeniørtalenter fra NTNU! :-)

CERN har meget gode stipendordninger for opphold som masterstudent, og jobber for nyutdannede. Vi har besøk fra CERN 6. februar, vil du lære mer om stipender og hvordan det er å jobbe der, kom til seminar i F1 kl. 16:15.

Bedriftspresentasjonen vil vare fra 16.15 til 17.15 etterfulgt av øl og pizza (for de 40 første påmeldte) i Kjelkantina, men man kan fortsatt komme på presentasjonen selv om man ikke skal være med på bespisningen.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted F1
Bedrift CERN
Registrering åpner
Trinn 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

48 påmeldt av 90 plasser

Meta