Eurêka presenterer Microsoft University

I forbindelse med eurêka holder Microsoft University digital bedriftspresentasjon. Alle påmeldte som deltar vil få et gavekort på 250kr på foodora. Hvis du ikke er påmeldt kan du likevel delta, men vil da ikke få gavekort. Presentasjonen blir holdt på zoom.

Presentasjonsslidene finnes her

Link til bedriftspresentasjon

Microsoft University - en kick-start på karrieren! 

Microsoft University er et traineeprogram for nyutdannede i regi av Microsoft for Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. Programmet består av seks intensive uker med kurs og sertifiseringer, samt en fast stilling hos en av Microsoft sine partnere eller kunder. Vi tilbyr 7 ulike spesialiseringsfelt:

·        Azure Cloud Platform

·        Cloud Security

·        Dynamics 365 for Customer Engagement

·        Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer

·        Cloud AI & Machine Learning

·        .NET Azure Developer

·        Dynamics 365 for Finance and Operations 

Vi har med en partnerbedrift, Sopra Steria, som skal presentere selskapet, stillingene de skal ansette til og erfaring fra tidligere deltakelse på Microsoft University.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt IT-konsulentselskap og en ende-til-ende leverandør innen digitalisering. Vi tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Vi ble i 2020 kåret til Norges beste arbeidsplass for fjerde år på rad og er opptatt av at de som jobber hos oss skal ha det fint! Det som kjennetegner arbeidshverdagen vår er raskt tempo, spennende prosjekter, stort faglig engasjement, mange sosiale sammenkomster og en utbredt delingskultur. Vi går sammen for å nå lenger.

Se https://www.glasspaper.no/MSU2021-studenter for mer informasjon.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Zoom
Bedrift Microsoft University
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

100 påmeldt av 100 plasser

Meta