Bedriftspresentasjon med Bekk

Bekk inviterer til bedriftspresentasjon med workshop og fysisk bespisning!

Hvem er Bekk?

Bekk er et konsulentselskap med litt over 500 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med.

Bekk inviterer til en spennende intro-til-web workshop, som skal gi en innføring i web og nyttig kunnskap om dette fagområdet. Opplegget vil være rettet mot 3-5 klasse og vil gjennomføres digitalt. Bedriften kommer til å legge opp til mye samarbeid mellom studentene og de vil ha flere av sine ansatte tilgjengelige for veiledning og motivasjon!

Dette har de å by på:

Har du aldri vært borti web-programmering, men er nysgjerrig på HTML, CSS og JavaScript?

Eller kjenner du kanskje allerede til noen av prinsippene, men skulle gjerne frisket opp webkunnskapene og blitt mer komfortabel med hvordan ting henger sammen?

Da er dette workshopen for deg! Vi skal lose dere gjennom nettsidenes grunnsteiner, og hvordan HTML, CSS og JavaScript spiller på lag for å lage kule ting. Workshopen passer like godt for nybegynner som viderekommen, og vi stiller med veiledere som hjelper til underveis.

 

Etter workshopen inviteres studentene til fysisk bespising. For å opprettholde smittevernet skal hele studentgruppen deles i 5, der hver gruppe på 4 studenter + 1 Bekk-representant fra Trondheimskontoret får dra på hver sin restaurant for å spise. Vi jobber med å booke 5 fine restauranter rundt om i byen. 

Altså: digital workshop og fysisk bespising. 

NB! I og med at gruppene er små er det høyst sannsynlig at vi får gjennomføre fysisk bespising. Men Covid-19 er et wildcard, så vi tar forbehold om avlysning av fysisk bespisning dersom Trondheim strammer kraftig inn på tiltakene innen den 10. mars. Uansett - dette blir et kjempespennende arrangement som du definitivt ikke vil gå glipp av!

Sjekk ut mer info bedriften på  https://www.bekk.no

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Zoom og ulike restauranter
Bedrift Bekk
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

18 påmeldt av 18 plasser

Meta