Eurêka presenterer BCG

BCG ser frem til å holde bedriftspresentasjon for FysMat studenter i forbindelse med Eureka 28.Januar. Alle påmeldte som deltar vil få et Foodora-gavekort på 200kr, samt muligheten til å vinne AirPods Pro i forbindelse med en quiz som vi skal gjennomføre i presentasjonen!

Boston Consulting Group (BCG) er et verdensledende konsulentselskap, innen strategisk rådgivning. Vi bistår toppledelsen i norske og internasjonale selskaper med å løse deres viktigste utfordringer, for å skape og opprettholde varige konkurransefordeler. Med over 90 kontorer fordelt på 50+ land har BCG stor global rekkevidde, og det åpner for mange internasjonale muligheter for våre ansatte. BCG er en kunnskapsbedrift, og kvaliteten på vårt arbeid avhenger av de menneskene som jobber hos oss. Vi ønsker derfor å knytte til oss de aller dyktigste kandidatene fra ulike studieretninger. Å jobbe hos BCG byr på spennende utfordringer og nytenkende løsninger, hvor vi bistår hverandre og våre klienter med å oppnå sitt fulle potensiale.

På bedriftspresentasjonen gleder vi oss til å fortelle dere litt mer om oss! 

I tillegg vil vi at dere sender inn mulige spørsmål til oss på denne linken før 12:00 onsdag 27.01:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-qS1FdbadPff0EneKa1HkyqMa20GbjFSOhnmDdQtH_FCfOw/viewform


Zoom-link vil bli sendt ut på mail til de påmeldte i forkant. 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Digitalt (Zoom)
Bedrift BCG
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

40 påmeldt av 40 plasser

Meta