Kurs med Visma

Kurs i Azure Machine Learning og middag på Hector med Visma bWise

Er du interessert i AI og maskinlæring og lurer på hvordan dette brukes i arbeidslivet? Visma bWise holder kurs i Azure Machine Learning for studenter i 3. – 5. klasse på FysMat!

 

I dag er interessen for AI og maskinlæring raskt økende. Hos Visma bWise tar vi i bruk det nyeste av teknologi, og er igang med en satsing på data science for å møte denne utviklingen. Vi har gjennomført flere prosjekter med bruk av maskinlæring, og opplever at stadig flere av kundene våre ønsker denne typen løsning.

 

Et spennende og kraftig verktøy vi har tatt i bruk er

maskinlæringsplattformen i Microsoft sin skyløsning: Azure. Azure Machine learning er en skytjeneste der man kan trene opp modeller, diagnostisere og sette de opp mot hverandre, og til slutt sette de i produksjon gjennom eksempelvis et API. Tjenesten

er enkel å bruke, og det går raskt å sette opp et prosjekt. På dette kurset kommer vi til å gi en introduksjon til verktøyet, og demonstrere noe av funksjonaliteten man kan bruke. I tillegg blir det en interaktiv sesjon, der dere kan få teste ut verktøyet selv og konkurrere om å lage den beste modellen!

 

Før kurset er det fint om dere lager en gratis trial-bruker på Azure Machine learning på linken under: https://azure.microsoft.com/en-us/free/services/machine-learning/


Dette vil være nødvendig for å kunne teste ut selv.
 

Etter kurset blir det middag på Hector på Solsiden.

 

Vi gleder oss!

 

Litt om Visma bWise:

Visma bWise er et selskap i Vismakonsernet, og er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring.  Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Vi leverer visualisering gjennom kjente verktøy som Qlik, Tableau og Microsoft Power BI, og jobber med flere softwarepartnere innen dataintegrasjon og datavarehus.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted NTNU Handels rom U33
Bedrift Visma Consulting
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

30 påmeldt av 30 plasser

Meta