Bedriftspresentasjon med If Skadeforsikring

Vi er Nordens største forsikringsselskap. For å nå den målsettingen er vi helt avhengige å ha dedikerte og motiverte medarbeidere. Vi tror det er viktig at du er trygg, kan være deg selv på jobb og at du kan påvirke ditt eget arbeidsmiljø.

Mange ser på forsikring som et produkt de må ha, men håper de aldri får bruk for! Vi vet at uhell inntreffer og vi ser hvilken betydning våre produkter har når du havner i den situasjonen du aldri trodde skulle skje akkurat deg. Derfor jobber vi hver dag med å gjøre forsikring enklere å forstå og utvikle produkter som møter nye behov. Dette er både en spennende – og svært viktig – oppgave. Sammen gjør vi en forskjell i folks liv, - vi gir mennesker den tryggheten de trenger for å skape sin framtid.

Analytikerne våre (ofte tidligere NTNU- og Nabla-studenter) er noen av de mest verdsatte spesialistene, og vi er stadig på jakt etter nye talenter som er nysgjerrige, liker å lete etter svar på spørsmål, finne spørsmålene vi burde ha stilt for lenge siden og som er interessert i statistisk modellering.

Kom på vår presentasjon og få et litt større innblikk i vår verden! Vi vil også prate om Internship og Traineestillinger som blir utlyst den kommende tiden. Etter presentasjonen blir det bespisning.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted R5
Bedrift If forsikring
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

0 påmeldt av 50 plasser

Meta