Bedriftspresentasjon PwC Norge

Er du interessert i å lære hvordan man kan bruke dataanalyse for å løse reelle forretningsproblemer?

I kurset “Fra analyse til strategi” får dere lære hvordan vi i PwC bruker analytics i praksis, hele veien fra innhenting og klargjøring av data til å identifisere målrettede tiltak for en velfungerende forretningsstrategi. Kurset vil være interaktivt og gruppebasert og gi dere en innføring i dataanalyse og strukturert caseløsning. Husk å ta med egen PC/Mac som dere kan bruke under kurset. Kurset vil finne sted i PwC’s lokaler ved Brattøra, og etterpå vil vi forflytte oss til Emilies Eld for en treretters middag og mingling. Vi sees!

Bussene vil gå fra hovedbygget kl 16:15. Ved ankomst vil det bli en introduksjon og noe snacks, før vi fortsetter med kursopplegget.

Husk også søknadsfrist for summer internship 19. september: https://www.pwc.no/no/karriere/nyutdannede-og-studenter/summer-internship.html


Om PwC

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi jobber i stadig økende grad med teknologi og analyse for å levere bedre tjenester til våre kunder i både offentlig og privat sektor. Sammen utvikler vi fremtidens løsninger på spennende og komplekse problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. Vi er opptatt av å ha lokal tilstedeværelse for våre kunder og har kontorer i alle de store byene i Norge.

 

Eventuelle matpreferanser eller allergier sendes til haakonke@stud.ntnu.no så fort som mulig!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted PwC Trondheim
Bedrift PwC
Registrering åpner
Trinn
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

13 påmeldt av 13 plasser

Meta