Management Consulting intervju prep-kurs PwC

PwC Trondheim inviterer til management consulting intervju prep-kurs onsdag 1.september 16-18

I de fleste intervjuprosesser er caseløsning en nøkkel for å lykkes. I disse dager er mange opptatt med å søke jobb og ønsker å stille best mulig forberedt til det de møter på intervju.

PwC Consulting Trondheim inviterer til en kveld med tips og triks for hvordan å lykkes med management consulting intervjuer generelt og case-løsning spesielt. Kom og bli med på case-løsningskurs onsdag 1. september kl 16-18 i våre kontorer på Brattørkaia i Trondheim. Gjennom å bli bedre på caseløsning vil du signifikant øke sjansen for å få et tilbud fra et konsulentselskap. Du får også sjansen til å bli direkte kjent med et av PwC Consultings største kontorer i Norge - et kontor som skal ha 10 nyutdannede inn fra høsten 2022.
 
Foredragsholder er Anders Nording. Anders er Partner i PwC Consulting og leder for området Strategy & Operations. Han har jobbet 15 år i professional services, og har erfaring fra investment banking og The Boston Consulting Group før han startet i PwC. Han har gjennomført over 100 intervjuer og kan gi konkrete tips på hvordan å best gjennomføre et case-intervju.
 
Vi stiller med fingermat fra Kraft Bodega og god drikke! 

 

For påmelding, gå til DENNE LINKEN i Poption. Begrenset antall plasser!

Alle utdanningsbakgrunner vil bli vurdert, og sisteårsstudenter vil bli prioritert.
 
Om PwC Consulting
PwC Consulting er et av verdens ledende konsulentselskap og det største miljøet i Norge og Midt-Norge. I Trondheim er vi i dag 60 konsulenter og rådgir regionens største virksomheter i privat og offentlig sektor. Vi rådgir våre kunder innenfor strategi, organisasjonsutvikling, teknologi og tjenestedesign. Vi er i sterk vekst og søker deg som har en ønske om å bidra i å  videreutvikle Trondheims beste kompetansemiljø og løse de mest krevende problemene på tvers av mange bransjer.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted PwC Trondheim
Bedrift PwC

Meta