Nettverkskveld for kvinnelige teknologistudenter

Påmeldingsfrist tirsdag 28.09! Onsdag 5. oktober inviterer BearingPoint til nettverkskveld for kvinnelige teknologistudenter.

Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Ønsker du å bedre presentasjonsferdighetene dine? BearingPoint inviterer til nettverkskveld for kvinner interesserte i teknologi og konsulentbransjen den 5. oktober. Arrangementet vil foregå på Havfruen, og i løpet av kvelden blir det kurs i presentasjonsteknikk. I tillegg vil vi dele praktiske erfaringer og presentere hvordan vi jobber med teknologi. Etter kurset serveres det middag med god mulighet for mingling. Denne kvelden har altså noe for deg enten du er mest interessert i å høre om livet som konsulent, hvordan holde en god presentasjon eller rett og slett har lyst til å prate med andre kvinner i samme situasjon som deg! Alle årstrinn er velkomne til å melde seg på. Påmeldingsskjema finner du her.  

NB! Vi har et begrenset antall plasser og tar forbehold om at arrangementet kan bli fullbooket før påmeldingsfrist 28. September.  

 

Om BearingPoint: 

BearingPoint er et av Nordens ledende konsulenthus innen teknologi- og forretningsrådgivning. Vi har et mangfold av engasjerte og dyktige folk som spiller hverandre gode. Våre konsulenter er fordelt på fire team: Data & Analytics, Strategy, Technology og Operations. Sammen jobber vi for å skape enestående kundeverdi, og ikke minst verdi for samfunnet som helhet. 

BearingPoint i Norge er et lite og oversiktlig selskap i vekst. Samtidig har vi tryggheten av å være en del av et stort internasjonalt selskap med over 5 000 ansatte. Vi gir deg muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning, og friheten, fleksibiliteten og støtten du trenger for å trives og lykkes.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Havfruen
Bedrift BearingPoint

Meta