Tunable

Tunable inviterer Nabla, Timini og Omega til bedriftspresentasjon kl 16. Det blir mat i Kjelkantina. Dagen etter blir det holdt speedintervjuer i Realfagsbygget.

Tunable AS er en oppstartsbedrift med kontor i Oslo som utvikler en real-time multi-analysator for overvåkning av gass. Gassanalysatoren bruker mikro- og nanoteknologi utviklet ved SINTEF MiNaLab i Oslo og kan bestemme konsentrasjon og sammensetning av gassblandinger. Analysatoren blir brukt til overvåking av utslipp og i naturgassproduksjon. Sentrale tekniske elementer hos Tunable er spektrometrisk design, analog- og digitalelektronikk, optikk, akustikk, mekanikk og signalbehandling, samt software for styring av analysatoren og kommunikasjon med omverden.

 

I Tunable får du bli med i et spennende og dynamisk oppstartsmiljø, hvor du får være med å utvikle et helt nytt produkt, basert på cutting-edge teknologi, fra bunnen av til salgsvare. Arbeidsdagen vil by på varierte oppgaver og utfordringer - på tvers av mange disipliner, og du vil bli med i et sterkt faglig miljø.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted R5
Bedrift Tunable
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

13 påmeldt av 13 plasser

Meta