Cognizant

Cognizant er et av verdens ledende IT- og konsulentselskaper. Selskapet hjelper store virksomheter med å skape konkurransefortrinn, nye forretningsmodeller og vekst gjennom å ta i bruk teknologi som for eksempel AI (kunstig intelligens) og skytjenester.

Cognizant har over 500 ansatte i Norge som jobber med flere av landets største virksomheter, for å bistå i planleggingen og gjennomføringen av de store og viktige teknologiske endringene. Europa er et av satsningsområdene til Cognizant, og selskapet har som mål å kraftig utvide kapasiteten i årene som kommer. Vi leter dermed etter nye talenter som kan bidra med å løse spennende problemer knyttet til maskinlæring, datamodernisering, data engineering og cloud computing.  

Bedriftspresentasjonen arrangeres av Abakus, og under presentasjonen vil Anoop, Head of AI & Analytics i Norden, presentere Cognizant’s visjoner og noen av de store, internasjonale kundeprosjektene vi for tiden jobber med. I tillegg vil Nabla-komponentene Kristoffer, Vetle og Erik Arne fortelle om noen av prosjektene de har jobbet med siden de startet i selskapet. Her vil dere få et innblikk i hvordan demand forecasting, computer vision og edge computing brukes i praksis for å løse reelle utfordringer og skape verdi for kundene våre.

Etter presentasjonen blir det felles bussing til midtbyen for litt mingling og bespisning.

VIKTIG!!! Dersom du har matallergier bes du sende en melding om dette til BN v/Rasmus på rasmug@stud.ntnu.no (helst før helgen). 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted A3, Handels
Bedrift Cognizant
Registrering åpner
Trinn 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

15 påmeldt av 15 plasser

Meta