Holte Consulting inviterer til: Prosjekt-simulator

Vil du være med å løse reelle problemstillinger konsulentene i Holte Consulting møter i sitt arbeid? I vår helt nye prosjektsimulator kan du få muligheten til nettopp det! I simulatoren vil du få testet dine evner til å være prosjektleder. Klarer du og ditt lag å ferdigstille på den mest optimale måten?

Påmelding skjer her: https://teknologiporten.no/nb/arrangement/1121/

Om prosjektsimulatoren:

Kom. Led. Vinn. NTNU skal utvikle en ny campus i Ilsvika og du er prosjektleder. Du vil bli møtt av dilemmaer innen bygg, IT, energi og organisering når den nye akademiske metropolen for havforskning og bærekraft skal reises i sjøfronten av Trondheim. Hendelser og uforutsette kostnader sørger alltid for at du styrer prosjektet på tå hev, men heldigvis har du god hjelp i prosjektets interessenter. Hvordan ser din campus ut, og hvordan blir den Norges nyeste stolthet?

Vinnerne er laget som gjennomfører prosjektet med de minste kostnadene, og premien er et prosjektlederkurs til en verdi av 7 000,- per person. I tillegg vil det blir trekt noen heldige vinnere av gavekort på Elkjøp på opp til 2 000,-.

Program for dagen:

10:00-11:00: Introduksjon og bedriftspresentasjon - Bli kjent med unge ansatte i Holte Consulting, og lær om deres erfaringer og opplevelser.

11:00-11:30: Lunsj - servering av baguetter og drikke fra Rosenborg Bakeri, og mingling med mulige fremtidige kolleger.

11:30-14:00: Prosjektsimulator - Konkurrer i lag om å gjennomføre vårt virtuelle byggeprosjekt på best mulig måte. Er du villig til å ta risiko, eller bør man velge økonomisk trygghet? Vil du satse på miljøvennlige løsninger, eller kanskje ha høyt fokus på komfort og praktiske løsninger?

 

Om bedriften:

Holte Consulting er et norsk konsulentselskap som med engasjerte medarbeidere jobber i spennende prosjekter på tvers av ulike bransjer og organisasjoner.

Gjennom vår kompetanse og erfaring innen prosjektledelse er vi med på å bemanne ulike roller i et prosjekt. Vi kombinerer vår teknologiske bakgrunn med prosjektfaget for å oppnå god styring av prosjektet.

Eksempler på denne type oppdrag er prosjektleder og prosjektlederstøtte i store prosjekter hos norske offentlige og private kunder innen IT, telekom, samferdsel, detaljhandel og infrastruktur.

I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning og støtte før prosjektene implementeres. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter med en verdi på over 750 MNOK som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.

Vi i Holte Consulting er stolte av kulturen i selskapet. Våre ansatte er motiverte og dedikerte prosjektledere som spiller på lag for å gjøre hverandre gode. Vi investerer i de ansatte gjennom både kompetanseutvikling og sosiale arrangementer. De mange sosiale og faglige arrangementene bidrar til at medarbeiderne samles og blir kjent med hverandre også utenfor kontoret. Vi knytter vår kultur tett til selskapets verdier som gjenspeiler våre medarbeidere.

Verdiene våre er oppsummert i disse stikkordene:

  • Handlekraftig
  • Hjerte for prosjekt
  • Inspirerende
  • Nysgjerrig
  • Kompetent

www.holteconsulting.no

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Storsalen, Samfundet
Bedrift Holte Consulting

Meta