TP: DNV

Teknologiporten inviterer 3. og 4. klasse til digital bedriftspresentasjon med DNV! Påmelding starter 18. januar kl 12 på Teknologiportens nettsider.

Om arrangementet:

DNV er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Digitalisering og dekarbonisering står høyt på agendaen i DNV og vi bistår kundene våre med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

I DNV er vi opptatt av å skille tydelig mellom vår energi- og klima-framskriving, dvs. der vi mest sannsynlig er på vei, og vårt 1.5 graders scenario, dvs. der vi ønsker å komme.
Den siste rapporten fra DNV viser at det fortsatt er mulig å nå Parismålene dersom alle land og sektorer bidrar, men det er svært utfordrende og krever mye sterkere tiltak enn det vi holder på med idag.

Har du lyst på en sneak peak kan du lese E24 artikkelen om akkurat dette temaet, som også er en del av DNV januarkampanjen i E24: Slik ser verdens energibruk ut frem mot 2050 (e24.no)

Tirsdag 25. januar møter dere Sverre Alvik, som jobber i vår Research avdeling, og som vil ta dere gjennom rapporten som ble lansert før jul, Pathway to Net Zero Emission. Presentasjonen håper vi vil gi dere et innblikk i hvordan vi jobber i ulike enheter, og hvorfor det gir mening å satse på en karriere hos oss.

Grunnet pandemien vil dette bli et digitalt arrangement via Teams.  Vi åpner for 70 deltakere og alle får et Foodora gavekort på kr 250,-. Til slutt blir det en spørsmålsrunde via Sli.do med en liten overraskelse før vi runder av og tar kvelden.

Vi gleder oss til å treffe deg!

 

Om bedriften:

Vi er et globalt selskap innen kvalitetssikring og risikohåndtering med tilstedeværelse i over 100 land. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljøet. Med vår unike tekniske ekspertise og uavhengighet bistår vi våre kunder med å forbedre sikkerhet, effektivitet og bærekraft.

Enten vi godkjenner et nytt skipsdesign, optimerer energiproduksjonen fra en vindmøllepark, analyserer sensordata fra en gassrørledning eller sertifiserer verdikjeden til en matprodusent, hjelper vi våre kunder med å ta gode og riktige beslutninger og øke tilliten til virksomheten, produktene og tjenestene deres. Verden er i endring. Vi kan påvirke utviklingen. Sammen skal vi takle de globale utfordringene og omstillingene vi vil møte.

Les mer om selskapet på www.dnv.no 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Digitalt
Bedrift DNV

Meta