eurêka: Visma

Velkommen til bedriftspresentasjon med Visma Consulting og Visma bWise!

 

Visma Consulting og Visma bWise er to konsulentselskaper i Visma, Nordens ledende softwareselskap. Bli med på bedriftspresentasjon med oss for å få et bedre innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og hvordan det er å være nyutdannet hos oss. På slutten av presentasjonen blir det Q&A hvor det blir muligheter for å stille spørsmål, og blant de som stiller spørsmål trekker vi en heldig vinner som får en premie! Alle deltakerne vil også motta gavekort på Foodora. 

 

Visma bWise

Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologi-trendene akkurat nå. Organisasjoner endrer strategien sin fra at kun noen få utvalgte skal ha tilgang til data og innsikt, til at data blir spredt ut i hele organisasjonen slik at alle kan ta datadrevne beslutninger. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Datavisualisering gjør det mulig for beslutningstakere å få verdifull innsikt på en effektiv måte, slik at de er i stand til å ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår, og vi leverer denne innsikten med BI- og analyseverktøy fra de ledende leverandørene i markedet. 

 

Visma Consulting

Visma Consulting er et teknologifokusert konsulentselskap i vekst, med i overkant av 200 ansatte som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv, digital fremtid. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Vi jobber for å bli ledende innen forenkling og effektivisering av våre kunders arbeidsprosesser, og tilbyr utvikling, forvaltning og rådgivning.

 

I forbindelse med Eûreka 2022 holder vi speedintervjuer 28. januar. Søk på traineeprogrammet vårt Nytt Krutt her innen 26.januar for å bli vurdert til dette. Alt du trenger å gjøre for å søke er å laste opp CV og karakterutskrift!

 

(NB! Zoom-linker blir sendt ut på mail i forkant av presentasjonen, mellom 30 min og 1 time i forkant)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Zoom
Bedrift Visma Consulting
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

60 påmeldt av 60 plasser

Meta