DNB

Velkommen til bedriftspresentasjon med DNB torsdag 10. mars kl 1730

DNB er Norges største finanskonsern og et av Nordens største finanskonsern.
Vi tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester fra rådgivning og sparing til forsikring og aksjehandel. Som en del av dette så besitter vi på enorme mengder data som vi bruker for å skape innsikt og beslutningsgrunnlag.

DNBs Data & Analytics Platforms har lyst til å ta deg med inn i noen av oppgavene og utfordringene vi jobber med til daglig. 
Vi vil presentere vår analytics platform som er bygget på AWS, og flere forskjellige prosjekter som vi jobber med innenfor data og analytics.
Vi håper dette kan gi dere litt innsikt i hvordan det er å jobbe i DNB samtidig som det gjør dere nysgjerrig på alt du kan gjøre hos oss.

Vi stiller med flere tidligere NTNU studenter som kan fortelle deg om hvordan det er å jobbe i DNB å hvilke arbeidsoppgaver de har. Etter presentasjonen så reiser vi ned til Graffi for grillfest og noe godt å drikke. (Si ifra om eventuelle allergier). 

Vi gleder oss veldig mye til å møte dere og bli bedre kjent!

 

Det er avholdt 15 plasser til 4. og 5.klasse. Påmeldingen vil være begrenset til de  i en dag, og deretter åpne for resten:)

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted S1 - Sentralbygg 1
Bedrift DNB
Registrering åpner
Trinn 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

35 påmeldt av 40 plasser

Meta