Lunsj med Visma bWise

**ÅPNET FOR 3.KLASSE** Daglig leder for Visma bWise ønsker å invitere med seg noen studenter på lunsj på Una på Solsiden onsdag 9. mars kl. 12.00.

Visma bWise har tidligere ansatt mange fra fysmat, og ønsker nå å ansette flere fysmat studenter til Graduate programmet “Nytt Krutt” med oppstart høsten 2022. Denne lunsjen vil derfor være en fin mulighet for deg som kunne tenke deg en jobb som konsulent der du jobber med å skape innsikt ut fra store datamengder. Med på lunsjen vil det også være to tidligere fysmatere som har vært konsulenter i Visma bWise siden 2020. Det blir satt opp taxi fra Gløshaugen til Solsiden, og tilbake.

Søk jobb i Visma bWise her: https://www.visma.no/consulting/konsulent-jobb/trainee-som-bi-konsulent-i-nytt-krutt/

Kickstart din karriere hos oss i Visma bWise!  

Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du jobbe med de mest spennende Analytics, Information Management og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Microsoft BI.

Traineeprogrammet Nytt Krutt skal gjøre overgangen fra å være student til å bli konsulent så lærerik, trygg og tilrettelagt som mulig. Du får en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.

Vi ser etter deg som:

  • Er lidenskapelig opptatt av teknologi
  • Liker å jobbe prosjektbasert og i team
  • Drives av å tilegne deg ny kunnskap og lære bort til andre

Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Una
Bedrift Visma bWise
Registrering åpner
Trinn 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

3 påmeldt av 10 plasser

Meta