Lunsj med KPMG Lighthouse

KPMG Lighthouse inviterer primært 4. klassinger (NÅ ÅPEN FOR 3. OG 5. KLASSE) til en hyggelig lunsj på Frati, etterfulgt av Escaperoom i Sandgata.

Er du i likhet med oss interessert i datadrevet teknologi og analyse av store mengder data? Ønsker du å vite mer om hvordan intelligent automasjon og kunstig intelligens benyttes for å forme morgendagens foretninger? Vi i KPMG Lighthouse inviterer nå dere som går 4. klasse fysmat med på en koselig lunsj på Frati, etterfulgt av Escaperoom i Sandgata. 

Datadrevet teknologi er en integrert del av alt vi gjør i KPMG, og Lighthouse er KPMGs store globale satsing på datadrevne prosesser, teknologi og innovasjon. Lighthouse er vårt Center of Excellence for data og analyse, kunstig intelligens og intelligent automasjon, som jobber på tvers av rådgivning, revisjon og regnskap, skatt og forretningsjus.

Teamet i KPMG Lighthouse benytter datadrevet teknologi for å utvikle og levere løsninger som løser konkrete forretningsutfordringer og transformerer kundenes forretningsvirksomhet. Vårt norske Lighthouse er en del av et globalt nettverk bestående av over 12.500 fageksperter – fra dataingeniører og data scientists til spesialister innenfor forretningsteknologi, maskinlæring, AI og automasjon. Våre teknologer og fageksperter hjelper deg å finne og utnytte mulighetene, slik at du kan bringe innovative løsninger til markedet og øke din verdiskapning.

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Frati, Kongens gate 20
Bedrift Lighthouse - KPMG Norge
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

13 påmeldt av 15 plasser

Meta