Visma bWise

Kurs i Power BI av Visma bWise!

På FINN.no er det akkurat nå 117 stillinger med "Power BI" i beskrivelsen, og 258 stillinger med "analytics" i beskrivelsen, i over 40 ulike bransjer. Tilgjengeliggjøring av data er en av de største teknologi-trendene akkurat nå, og data, analyse, og innsikt blir bare viktigere og viktigere for bedrifter som ønsker å få et konkurransefortrinn i sin bransje. Vi i Visma bWise er Norges ledende kompetansesenter på akkurat dette. 

 

Vi inviterer til kurs i Microsoft Power BI, hvor målet er å gi dere en innføring i verktøyet, litt hands-on erfaring med å bruke det, samt gi dere en forståelse for hvorfor business intelligence, advanced analytics, og datavarehus har blitt en uvurderlig del av forretningen.
Vi skal se på innlesing av data, datamodellering, visualiseringer, interaksjon, og deling av rapporter, og hvordan Power BI passer inn i et større systemlandskap.


Etter kurset beveger vi oss til ØX for god mat og drikke. Her blir det mulig å snakke med ansatte i Visma bWise og Visma Consulting om det dere måtte lure på!

 

Visma Consulting og Visma bWise er del av et teknologifokusert konsulentselskap som jobber for å bringe Norge inn i en effektiv digital fremtid. bWise er norgesledende innen Business Intelligence, advanced analytics, datavarehus og virksomhetsstyring. Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Vi leverer visualisering gjennom kjente verktøy som Qlik, Tableau og Microsoft Power BI, og jobber med flere softwarepartnere innen dataintegrasjon og datavarehus.

 

Praktisk informasjon:

Kurset starter kl. 16.30, så dere kan begynne å komme fra kl. 16.15. Det varer til 18.45 før turen går videre til ØX kl. 19. Håper å se mange der!

NB viktig! Dersom noen har allergier, ber jeg om at dere sender meg en mail på haavfo@stud.ntnu.no så fort som mulig angående hva det gjelder :D

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Sentralbygg 2 S21
Bedrift Visma bWise
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

25 påmeldt av 25 plasser

Meta