Bekk

Velkommen til bedriftspresentasjon med Bekk!🥳🎉
På denne bedriftspresentasjonen vil dere blant annet få høre om den nye datasatsingen til Bekk, med fokus på mulighetene for å arbeide innenfor data science/analytics og data engineering, og hvordan Bekk arbeider med å styrke sin dataanalyseavdeling. En av våre nyansatte, og tidligere nablakomponent vil også prate litt om hvordan det er å gå fra å studere fysmat til å jobbe i Bekk som utvikler/data scientist, og hvordan en arbeidshverdag kan se ut hvis man jobber med data og databehandling.

 

Hvem er vi?
Bekk er et konsulentselskap med litt over 550 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med. Vi tror et inkluderende miljø som bringer frem det beste i folk, faglig og sosialt, er et bra sted å jobbe. Vi mener at vi presterer bedre i team enn alene, og at faglig utvikling er noe vi gjør sammen, ikke på egen hånd. Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og langs Nidelva i Trondheim!

Etter presentasjonen er det satt opp busser fra Realfagsbygget som kjører oss til ØX Taproom for en deilig middag og mingling. Send mail til ingridgrojo@gmail.com dersom du har noen allergier vi skal ta hensyn til. 

 

Bedriftspresentasjonen åpner først for 3.-5. klasse på tirsdag 24.januar kl. 12.00 med 20 plasser. På torsdag 26. januar åpner vi opp for 1.-2. klasse med 10 nye plasser! 

Vi gleder oss!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R8
Bedrift Bekk
Registrering åpner
Trinn 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

30 påmeldt av 30 plasser

Meta