Eurêka 2023 - Case med KPMG Lighthouse

Er du i likhet med oss interessert i datadrevet teknologi og analyse av store mengder data? Ønsker du å vite mer om hvordan intelligent automasjon og kunstig intelligens benyttes for å forme morgendagens foretninger? Som del av karrieredagen Eurêka, inviterer nå vi i KPMG Lighthouse studentene ved fysikk og matematikk til en spennende caserunde der dere får testet evnene deres innen praktiske problemstillinger og utfordringer. Vinnerne vil i etterkant bli invitert til intervju hos KPMG Lighthouse!

Datadrevet teknologi er en integrert del av alt vi gjør i KPMG, og Lighthouse er KPMGs store globale satsing på datadrevne prosesser, teknologi og innovasjon. Lighthouse er vårt Center of Excellence for data og analyse, kunstig intelligens og intelligent automasjon, som jobber på tvers av rådgivning, revisjon og regnskap, skatt og forretningsjus.

Teamet i KPMG Lighthouse benytter datadrevet teknologi for å utvikle og levere løsninger som løser konkrete forretningsutfordringer og transformerer kundenes forretningsvirksomhet. Vårt norske Lighthouse er en del av et globalt nettverk bestående av over 12.500 fageksperter – fra dataingeniører og data scientists til spesialister innenfor forretningsteknologi, maskinlæring, AI og automasjon. Våre teknologer og fageksperter hjelper deg å finne og utnytte mulighetene, slik at du kan bringe innovative løsninger til markedet og øke din verdiskapning.

Om caset:
I KPMG Lighthouse er vi stadig på jakt etter kloke hoder, og gleder oss til å bli bedre kjent med dere. Vi vil gjennomføre et case som passer for alle, uavhengig av årstrinn. Det vil i etterkant bli kåret en vinner basert på resultat og forutsetninger. Vinnerlaget premieres med gavekort hos Power og mulighet for intervju til summer internship for 2023!

Caset vil bli avholdt i grupper på maks 4 personer, helst 3-4. Det er mulighet for å sette sammen lag på forhånd eller sette sammen et lag på starten av caset.  Minst en deltaker på hvert lag må ha python installert og ha mulighet til å kjøre Jupyter Notebook.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R21, Realfagbygget
Bedrift Lighthouse - KPMG Norge
Registrering åpner
Trinn 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

29 påmeldt av 28 plasser

Meta