Ping med Bekk, påmelding for 4.-5. trinn

Bekk har gleden av å invitere Nabla, og flere andre linjeforeninger, til Ping Trondheim! Ping er en fagkveld for deg som er interessert i teknologi, forretningsutvikling og design.

Det er noe spesielt med å bryte litt ut av det vanlige. Å ta et steg inn i det ukjente. Kanskje for å kjenne på opplevelsen av noe nytt. Noe som pirrer nysgjerrigheten. Tenner en gnist. Inspirerer. Bekk har gleden av å invitere deg til en oppdagelsesreise til HAVET, og til Ping.

Ping er en studentkonferanse for deg som er interessert i teknologi, forretningsutvikling og design. Ping arrangeres i Oslo, Trondheim og Bergen. Denne gangen er det Trondheim som står for tur, og det hele braker løs på HAVET Arena, torsdag 7. september. Vi stiller med foredrag, utstillinger og en hyllest til det faglige. Det blir gøy. Det blir lærerikt. Det blir innholdsrikt. Og ikke minst blir det en opplevelse du sent vil glemme.

PS! Hold av hele kvelden. Etter den siste, faglige bølgen, girer vi om til en festfylt helaften med god mat, fine folk og en pulserende atmosfære 💃🏼 🕺🏼

 

Praktisk info

🕓 Dørene åpner 15:45, og første foredrag starter 16:15. Husk å registrere deg hos linjeforeningens bedriftsrepresentanter.

📍 HAVET Arena ligger på Nyhavna, en spasertur fra Solsiden. Adressen er Strandveien 104, 7067 Trondheim.

👉🏼 Alt du skal trenge av informasjon under arrangementet vil bli tilgjengeliggjort på ping.bekk.no. Ta en sniktitt, da vel!

🚌 Nærmeste bussholdeplasser: Strandveikaia, Buran (ca. 10 minutters gange). Etter kollektivtransporten slutter å gå vil det settes opp busser til Midtbyen og Gløshaugen til arrangementet er over og lokalet stenger.

🍴Ved ankomst blir det lett servering før første foredrag begynner, og middag serveres etter det faglige. Kaffe, te og vann vil også være tilgjengelig under det faglige. 

💃🏼 Vi blir værende på HAVET utover kvelden, og lokalet holdes åpent for oss til 02:00. Vi lover stemning. Vi lover dansing. Og kanskje blir det et par overraskelser underveis?

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted HAVET Arena, Strandveien 104
Bedrift Bekk
Registrering åpner
Trinn 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

5 påmeldt av 5 plasser

Meta