Bedpres med twoday

Bli med oss på work work onsdag 13. september. Under middagen blir du bedre kjent med oss, og vi skal kose oss med shuffleboard, brettspill, deilig burger og fries fra Bror og drikke!

Hvem er twoday

I oktober 2022 gikk Visma Consulting og Visma bWise sammen med resten Custom Solution divisjonen i Visma ut i markedet i ny drakt – som twoday. Med over 2200 ansatte i fem ulike land er twoday et av Nordens ledende leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevet teknologi. Vi fokuserer på skreddersøm og tilpasset programvareutvikling hos våre kunder. I tillegg leverer vi noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI).  

 

Visste du at vi hjelper Vy med å tolke sensordata for av-og påstigning på bussene deres? Eller at vi hos Helsedirektoratet bidro med å levere statistikk som ble presentert under pressekonferansene gjennom pandemien? 

 

Hos oss kan du starte karrieren som fast ansatt sammen med en håndplukket gjeng. Målet er å få deg raskt ut på prosjekt  – parallelt med spennende kurs, fagkvelder, reiser og mye sosialt. Gjennom vårt skreddersydde opplæringsprogram, Nytt Krutt, leverer våre traineer raskt på toppnivå og skaper konkrete resultater for kunder. For deg som enda har noen år igjen som student tilbyr vi også et summer internship hvor du får en smakebit på arbeidslivet gjennom spennende kundeprosjekter. Vi er stolte over å ha et bredt aktivitetstilbud hvor det finnes grupper for alt fra golf, fotball og gokart til strikking, vinsmaking og fjellturer. Er du redd for å savne de flotte undergruppene i Nabla når du er ferdig som student? Da har du i så fall kommet til riktig sted. 

 

Bli bedre kjent med oss 

Instagram - @twodayNorway 

Blogg - www.twoday.no/blogg 

 

Det går felles buss for alle studentene til Workwork. Oppmøte kl 1600 utenfor hovedinngangen til Realfagbygget.

Har du noen allergier eller matpreferanser? Send mail til hansbw@stud.ntnu.no senest 11.september

 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted WorkWork
Bedrift twoday AS
Registrering åpner
Trinn Alle
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

45 påmeldt av 45 plasser

Meta