Bedpres med NAV IT

Bli med oss på presentasjon i R5 og sushibuffet på Sabrura tirsdag 19. september! Her vil du bli bedre kjent med oss og få høre om spennende muligheter du har i NAV IT!

Denne ettermiddagen vil du bli bedre kjent med NAV IT og hvordan arbeidshverdagen er i vår utviklings- og data-seksjon. NAVs visjon er å gi mennesker muligheter og hvert år leverer vi tjenester til millioner av mennesker og forvalter helt unike data. Disse vil vi bruke (på en ansvarlig måte) for å skape et datadrevet NAV der vi tar beslutninger basert på fakta, hvor vi lærer fra data og lager smartere tjenester til våre brukere. 

Vi er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Med høye ambisjoner og lave skuldre er det aldri tvil om hvorfor vi går på jobb hver dag.

På dette arrangementet vil du møte både nyutdannede, seniorer og personalledere fra vår dataseksjon. 

Sjekk gjerne ut nettsiden vår og bli bedre kjent med oss her: https://www.detsombetyrnoe.no/

Presentasjonen vil foregå på Gløshaugen i R5 før vi forflytter oss videre til sushibuffet på Sabrura! Vi vil dra samlet med buss fra Høgskoleringen 1, altså foran Hovedbygningen, til bespisningen.

Arrangementet starter 17:15.

Vi gleder oss til å møte deg 😊 

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R5, Realfagsbygget
Bedrift NAV IT
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

25 påmeldt av 25 plasser

Meta