Introduksjon til data og analyse med Bekk! 🤖

Det ligger enorm verdi i å forstå seg bedre på brukerne sine gjennom data - alt fra å identifisere den mest lønnsomme kundegruppen til å avdekke skjulte mønstre i kundenes handlinger. De fleste selskaper sitter allerede på store mengder data som kan gi svar på disse spørsmålene. Likevel er det svært få som klarer å fange informasjonen på riktig måte og, ikke minst, gjøre noe med kunnskapen som ligger gjemt i dataen. Hvorfor er det slik? Og hvordan kan vi hjelpe selskaper til å ta i bruk denne dataen på riktig måte for å skape reell verdi?

I denne workshopen skal vi svare på disse spørsmålene ved å jobbe hands-on med Bekk sitt nyeste satsningsområde, nemlig ✨data og analyse Vi skal bli bedre kjent med hvorfor datasfæren er så komplisert, bli kjent med ansvarsområdene til de mest sentrale rollene innen dataanalyse og oppdage det store potensialet stordata kan gi oss!

Litt ekstra stas er det å kunne invitere dere til våre nye kontorer på Trondheim Torg for workshopen. Det vil gå busser fra Hovedbygningen (på Gløshaugen) og ned til Trondheim Torg kl.16:15. Etter workshopen drar vi til Indian Tandoori for middag og hygge!

Allergier må sendes på mail til andermbj@stud.ntnu.no innen fredag 22.09 18:00.

Hvem er vi?
Bekk er et konsulentselskap med litt unde600 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med. Vi tror et inkluderende miljø som bringer frem det beste i folk, faglig og sosialt, er et bra sted å jobbe. Vi mener at vi presterer bedre i team enn alene, og at faglig utvikling er noe vi gjør sammen, ikke på egen hånd. Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og på Torget i Trondheim!

Kommentarer


avatar
Johannes Padel 20. september 2023

Det gledes!


avatar
Gorm Finne Engelsen 25. september 2023

Oboioboioboi!


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Sted Kontoret til Bekk
Bedrift Bekk
Registrering åpner
Trinn 1 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

30 påmeldt av 30 plasser

Meta