SINTEF Energi

Timini inviterer til bedriftspresentasjon med SINTEF Energi.

Vil du ta del i å forme fremtiden?

Vil du være med å flytte grensene for hva som er mulig?

Vil du bidra til å gjøre bærekraftige løsninger konkurransedyktige?

Bli med å utvikle fremtidens energiteknologi og kraftsystemer sammen med oss i SINTEF!

 

SINTEF Energi utvikler fremtidens bærekraftige energiløsninger. Vi jobber blant annet med bioenergi, CO2-håndtering, elkraftkomponenter, energieffektivisering i industrien, hydrogen, utslippsfri transport, vannkraft, smarte byer, smart grids, havvind med mer. Vi involverer industrien i alle våre prosjekter. Løsningene vi utvikler flytter grenser hos våre kunder, og bidrar til et mer bærekraftig og energieffektivt næringsliv og industri. Alt vi gjør kan knyttes til vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

 

SINTEF Energi inviterer Timini, Delta og Nabla på bedriftspresentasjon etterfulgt av middag. Du får muligheten til å møte noen av våre forskere og høre mer om hvordan vi jobber vi for å utvikle teknologi for et bedre samfunn.

 

SINTEF er en attraktiv arbeidsplass som tilbyr unike utviklingsmuligheter for mennesker med viten og vilje. For å ivareta vårt samfunnsoppdrag trenger vi dyktige medarbeidere fra hele verden med høy faglig kompetanse og evne til å gjøre en forskjell. Vi trenger deg som vil være med på å skape neste generasjons løsninger. Som en viktig medspiller hos oss får du tillit, utfordrende oppgaver og god anledning til faglig og personlig utvikling.

Er du interessert i å prøve deg som forsker? Søk sommerjobb hos SINTEF Energi i oktober!

Sammen løser vi vår tids store utfordringer.

Etter presentasjonen blir det pizza og brus i S5. Vennligst send mail til johannkp@stud.ntnu.no dersom dere ønsker at matbestillingen skal tilpasses etter deres behov.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted S5
Bedrift SINTEF Energi
Registrering åpner
Trinn 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

26 påmeldt av 40 plasser

Meta