If Forsikring

Bedriftspresentasjon med If Forsikring

Mange ser på forsikring som et produkt de må ha, men håper de aldri får bruk for. Vi vet at uhell inntreffer og vi ser hvilken betydning våre produkter har når du havner i den situasjonen du aldri trodde skulle skje akkurat deg. Derfor jobber vi hver dag med å gjøre forsikring enklere å forstå og utvikle produkter som møter nye behov. Dette er både en spennende – og svært viktig – oppgave. Sammen gjør vi en forskjell i folks liv, - vi gir mennesker den tryggheten de trenger for å skape sin framtid.

Analytikerne våre (ofte tidligere NTNU- og Nabla-studenter) er noen av de mest verdsatte spesialistene, og vi er stadig på jakt etter nye talenter som er nysgjerrige, liker å lete etter svar på spørsmål og finne spørsmålene vi burde ha stilt for lenge siden. Maskinlæring, automatisering og statistisk modellering er en stor del av Analytikernes jobbhverdag.

Kom på vår presentasjon og få et litt større innblikk i vår verden som Nordens største forsikringsselskap! Du vil også få informasjon om våre talentprogrammer, herunder Traineeprogrammet som vi rekrutterer til våren 2024. Etter presentasjonen blir det bespisning på Hangaren.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R9
Bedrift If forsikring
Registrering åpner
Trinn 1 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

24 påmeldt av 35 plasser

Meta