Bedpres med Posten

Bedpresen er i R8 kl 16.15, også blir det pizza på Kjelhuset etter dette!

Send mail til amaliskj@stud.ntnu.no for matallergier.

 

Posten Bring er Nordens største logistikkselskap og med det kommer det mange spennende utfordringer. Vi løser til daglig tusenvis av optimeringsproblemer og maskinlæringsløsningene våre blir brukt millioner av ganger Vi har i tillegg en storstilt satsning på innovasjon hvor vi har som mål å gjøre Posten så datadrevet som mulig. Her vil du virkelig kunne gjøre en forskjell som kan merkes av mange!

Derfor trenger vi så mange smarte hoder vi kan få. Vi kommer nå opp til Trondheim for å presentere våre utfordringer og kanskje friste dere til å vurdere å jobbe hos. Vi har et stort datamiljø på tvers av flere avdelinger og team. Vi jobber med alt fra operasjonsanalyse til datavarehus til maskinlæring, så her er dere garantert å finne noe dere synes er spennende.

På denne presentasjonen kommer vi til å introdusere et par av våre fagfelt. Vi kommer til å beskrive hva utfordringene er og hvordan vi løser dem per nå. Vi kommer også til å gi dere et innblikk i hvordan livet i Posten ser ut og hva slags muligheter dere har for å begynne å jobbe hos oss.

Håper så mange som mulig ønsker å delta for vi tror dette blir veldig kult!

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted R8
Bedrift Posten
Registrering åpner
Trinn 1 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

29 påmeldt av 30 plasser

Meta