SINTEF Energi

SINTEF Energi inviterer til bedriftspresentasjon, etterfulgt av pizzabuffét på Hangaren!

Vi former fremtidens energiløsninger

SINTEF Energi er et forskningsinstitutt for anvendt forskning, som skaper innovative energiløsninger. Vi tilbyr den fremste forskningsbaserte kunnskapen og infrastrukturen nasjonalt og internasjonalt for å gi våre kunder verdiøkende løsninger og tjenester og styrke deres konkurransekraft. SINTEF Energi AS er en del av konsernet SINTEF, som er et av Europas største uavhengige forskningskonsern. SINTEF er en allmennyttig forskningsstiftelse hvor ingen eiere kan ta ut utbytte. Økonomiske overskudd investeres i vitenskapelig utstyr og kompetanse

 

Energisommerjobb 2025: Vil du være med å forme fremtiden?

Nå kan du prøve deg som forsker for en sommer hos SINTEF, et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt!

 

SINTEF Energi utvikler fremtidens bærekraftige energiløsninger. I tett samarbeid med NTNU, industri og næringsliv, forsker vi fram ny teknologi med visjonen teknologi for et bedre samfunn.

Hver sommer ansetter vi studenter for å forske sammen med oss på våre prosjekter, med tilgang til verdensledende laboratorier og veiledning fra våre forskere. Nå vil vi at du skal bli en av dem, og få mulighet til å utvikle bærekraftig energiteknologi som skal bidra til å redde verden.

Kommentarer


Logg inn for å skrive en kommentar

Informasjon

Starter
Slutter
Sted Gløshaugen KJL2
Bedrift SINTEF Energi
Registrering åpner
Trinn 1 2 3 4 5
Påmeldingsfrist
Avmeldingsfrist
Prikkregler Bedpres
Påmelding kreves
Påmelding er ikke åpen

43 påmeldt av 50 plasser

Meta