Flybilletter og overnatting er reservert

Endelig er den etterlengtede sommerferien i gang. Vi håper dere alle nyter den til det fulle.

Flybilletter og overnatting:

Nå er flybilletter og overnatting til samtlige fikset. Flytidene til de ulike flyalternativene finner du under. Alle 76 har blitt plassert på samme flyvning fra Oslo til Tokyo. I tillegg har alle som er på reise i tre uker også felles flyvning ved hjemreisen. (altså fra mellomlanding (Doha) til Oslo). Vi flyr med Qatar Airways. Det har vist seg at vi reiser i den dyreste perioden av ”Sakura season” (sesongen for kirsebærblomstring). Dette medfører at de laveste hotellprisene ligger på rundt 1200,- per person per natt. Derfor vil overnattingen bli på Imano Tokyo Hostel, http://imano-tokyo.jp/hostel/. Her tilbyr de hovedsakelig 10-,8- og 6-mannsrom, men det er også mulig med 5- og 3-mannsrom om ønskelig. Prisen per person per natt vil ligge mellom 600,- og 800,- avhengig av hvilken romtype man velger. Frokost er inkludert og de har gratis WiFi. Hostellet er bestilt for perioden 1.-8. april.

Flytider for de ulike alternativene:

Hjemreise fra Japan etter 2 uker:

Hjemreise fra Japan etter 3 uker:

Hjemreise fra Bangkok etter 3 uker:

Hjemreise fra Singapore etter 3 uker:

Prisen for flybillettene blir ca. 6500,- per person og inkluderer 1 stk innsjekket kolli av 30 kg + håndbagasje. Flyplassen i Tokyo er Narita International.

Oversikt over deltakernes valg av hjemreise. Klikk her!

Økonomi:

Første depositum til reiseselskapet på 1000,- er allerede betalt. Neste innbetalingsfrist for alle deltakere kommer til å være onsdag 17. august, beløpet blir 5.000 kroner. Dere kommer naturligvis til å få en påminnelse om dette senere. For de som lurer: Vi tar ikke inn pengene så tidlig (bare) fordi det er gøy med penger, men fordi reiseselskapet fakturerer depositum fra oss i porsjoner. Neste innbetalingsfrist til reiseselskapet er i august og dermed må vi ha penger på konto.

Dugnad:

Det finnes fortsatt en ledig dugnad 15.-19. august. Klikk her!

Reiseledere:

NT-fakultetet har krav om at vi må ha med én reiseleder per 50 deltakere. Vi må med andre ord ha med to reiseledere, én fra IFY og én fra IMF. Det er bestemt at Ingve Simonsen blir med som reiseleder fra IFY. Vi jobber fortsatt med å finne en reiseleder fra IMF.

Vaksine:

Som opplyst i gruppen på facebook: "Til høsten planlegger vi å gjennomføre kollektiv vaksinering av alle som ønsker. Vi inviterer Din Reisevaksine AS til gløs, hvor vi booker et rom og alle kan få de vaksinene de måtte trenge. I denne anledningen trenger vi å vite hvor mange som trenger vaksinering (jo flere, desto billigere per pers). Sammenlikn anbefalte vaksiner listet her mot de du har i vaksinekortet ditt." Gå inn i gruppen og svar JA dersom du trenger vaksinering.

Det var det vi ønsket å informere om for denne gang. Har du noen spørsmål; ikke nøl med å ta kontakt.

Ha en fortsatt fin sommer!

Hilsen

Gry og resten av ExCom14

Sponset av DNV-GL:

22.06.16