Nytt utstyr og lydbad

Siden sist har søknadsfrister til søk av støtte skjedd. I den sammenheng har ProKom hatt en helt fantastisk sponsorhøst, og vi bruker måneden på å få kjøpt inn blant annet et GoPro Hero 5 Actionkamera med 4K-filming, harddisker, lysskjerm og kanskje til og med Green Screen! Det er en snasen tid å være med i ProKom.

Siden sist har vi hjulpet Skråttcast med filmingen av lydbadene hvor vi nok engang fikk lekt med tre kameravinkler. I tillegg prøver vi å bruke mer animasjon og vignetter, hvor vi hovedsaklig bruker Adobe After Effects. I tillegg kjører ProKom et større fotomessig redigeringsprosjekt som vil bli sluppet i løpet av oktober, så gled dere til det! Vi sitter forsåvidt også og venter på stormen av oppdrag som Nablarevyen pleier å sørge for. De har startet opp for høsten og vi gleder oss til å se hvilke manus de har å servere oss.

Sånn sett, blir dette et kort innlegg fra vår side, da mye av vår virksomhet på høsten er hemmeligstemplet og vil ikke være synlig før på våren (eller kanskje vi er heldige og får se et glimt av dette i årets julekalender?). Dere ser oss på XYZ-faktor ihvertfall, hvor vi kommer til å filme hele sulamitten! Til november!

11.10.16