Sosialpromo!

Vi i ProKom ser ekstra frem til fadderperioden i år. Grunnen er ikke bare at det er 50% flere fadderbarn å se frem til, men Nablas kjære sektretøs har hevet ut et ønske om en fadderperiodepromo til neste år. Dette betyr: Kle dere ikonisk og i "Norsk Film"-stil (please do!), for vi skal dokumentere helvetet ut av fadderperioden! Dette samsvarer forøvrig også med et prosjekt vi har hatt planer om helt siden ProKoms opprinnelse våren 2014, men som vi ikke har utført på grunn av mangel på kapasitet og utstyr. Den våte drømmen er Fysmats egne Sosialpromo.

Sosialpromo:

En av de første grunnene til at ProKom ble etablert, var at vi i tillegg til å være et produksjonsverktøy, skulle vi lage en promoteringsfilm for det sosiale på siv.ing-linjen Fysikk og Matematikk. Filmen skulle portrettere linjen for videregående elever og andre som kunne tenke seg å få innsikt i linja vår og fellesskapet som Nabla byr på. Takket være den store komitéen som ProKom har blitt i tillegg til utstyrsbistanden fra Nablas fond har vi nå kapasiteten som trengs for å lage filmen. Det ultimate målet blir å samarbeide med NTNU så vi kanskje kan greie å få videoen linket til på NTNU sine sider over studiet vårt.

Dere vil få øyet på oss i ny og ne i løpet av fadderperioden mens vi står med Nablakameraet i hendene og prøver å kapre den sosiale ånden dere alle kjenner, eller kommer til å lære å kjenne. Vi gleder oss!

12.08.16