Webkombloggen

Cropping av profilbilder

Nå kan man beskjære profilbildet sitt på nabla.no!! WebKom har nå lagt til muligheten til å beskjære profilbildet sitt, slik at du slipper å surre rundt på paint.

Juleavslutning med Webkom

Hei bloggen!!!

Webkom har i skrivende stund vårt siste møte før jul, så da tenkte jeg at det var på plass med et aldri så lite blogginnlegg. I denne anledningen har Websjef Thorvald greid å lure noen penger fra Økonomiansvarlig Ella, slik at han kunne overraske alle med pizza! Dette var en gledelig begivenhet og nesten et like julemirakel, ettersom pizzaene kostet mer enn det koster å drifte nettsiden i et helt år. Selv om de aller fleste hadde spist middag før møtet, ble pizzaene spist opp på rekordtid. Webutvikling er kalorikrevende arbeid vettu!

Amund har jobbet hardt med årets julekalender, med hjelp fra de andre Webkomnissene.

I år blir det igjen en julekalender, så Webkom måtte igjen blåse av støvet fra gammel kode og stable julekalendersystemet på beina igjen. I år har vi faktisk fått nytt grafisk design (jippi), etter å ha brukt det samme to år på rad. Websjefen har også vært imponerende flink med å delegere ansvaret vekk i år, så kanskje Websjefen får tid til eksamener likevel? Litt (mye) drahjelp trenger vi også fra alle Nablas undergrupper til å fylle denne kalenderen, men det kommer nok på plass snart (selv om fristen for innhold var 20. november, hehe).

Websjef Thorvald i kjent positur, der han skriver kode på fanget til en annen Webkommer.

Ellers jobbes det med å gjøre ferdig andre prosjekter før jul, mens vi hører på Eivinds utsøkte bossa nova-julespilleliste. Og kanskje vi endelig også greier å drikke opp all brusen Educom kjøpte inn i fadderperioden.

Håper dere vil ha det gøy med julekalenderen!

mvh

Webkomnissen

En ny og penere blogg!

Da har jeg (Kristoffer) og Andreas Bolstad sittet og pusset opp bloggsystemet i nesten 6 timer, og endelig synes vi at den er bra nok (for i kveld). Det er mye ting som kan gjøres bedre, men den er iallfall ikke så fæl som den var. Det var egentlig det, nå legger jeg meg. Forelesning om 8 timer!

To fornøyde karer.

(Undertegnede fant også ut rundt 0100 at han hadde helt glemt å spise middag denne onsdagen. Slik skjer når ikke greier å rive seg løs fra koden.)

Og plutselig hadde nabla.no en blogg!

Hva gjør egentlig Webkom om dagen? Dette kan være diffust for den gjengse komponent og derfor har jeg (Anders) som websjef opprettet en blogg der komitéer og lignende kan skrive om hva de gjør. Dette vil være et minne om tiden vår i Nabla og fungere som en informasjonskanal til resten av komponentene.

Men hva har jeg gjort siden sommeren? Jo, jeg har laget en rekke nye ting, ordnet med nye brukere, fikset feil, forbedret kodebasen, lagd revyside og jobbet for å forbedre komitéen.

Noen oppnåelser er viktigere enn andre:

  • Skråttcast ligger nå på nabla.no.
  • Nablarevyen har fått domenet revy.nabla.no og fått en dynamisk side på linje med nabla.no.
  • Nabla.no blir bare bedre og bedre :)

Jeg gleder meg til å se hva komitéen kan få til dette året.

Her er et bilde fra i våres:

Her er Webkom med uvanlig mye skjegg

Webkom 2015 på Inn/ut-fest