Og plutselig hadde nabla.no en blogg!

Hva gjør egentlig Webkom om dagen? Dette kan være diffust for den gjengse komponent og derfor har jeg (Anders) som websjef opprettet en blogg der komitéer og lignende kan skrive om hva de gjør. Dette vil være et minne om tiden vår i Nabla og fungere som en informasjonskanal til resten av komponentene.

Men hva har jeg gjort siden sommeren? Jo, jeg har laget en rekke nye ting, ordnet med nye brukere, fikset feil, forbedret kodebasen, lagd revyside og jobbet for å forbedre komitéen.

Noen oppnåelser er viktigere enn andre:

  • Skråttcast ligger nå på nabla.no.
  • Nablarevyen har fått domenet revy.nabla.no og fått en dynamisk side på linje med nabla.no.
  • Nabla.no blir bare bedre og bedre :)

Jeg gleder meg til å se hva komitéen kan få til dette året.

Her er et bilde fra i våres:

Her er Webkom med uvanlig mye skjegg

Webkom 2015 på Inn/ut-fest

14.09.15