6

KONTORKOM PRESENTERER

En mørk og kald desemberdag satt det en ensom student på lesesal, for selv om salen var full, var alle de andre i full konsentrasjon og ikke i humør til å snakke. Studenten hadde slitt med den samme oppgaven i flere dager nå. Det var en vanskelig fysikkoppgave om rotasjon… eller var det fluid eller optikk? Eller vent, var dette en matteoppgave? Han var ikke sikker på noen ting lenger, hodet hans ville rett og slett ikke fungere i det hele tatt etter 36t i strekk på sal. Det eneste som var skrevet på arket til nå var et par uleselige kruseduller, og studenten satt fortvilet med hodet i hendene og tårer i øyekroken. Alt føltes mørkt, og studenten begynte desperat å tenke at han kanskje burde bytte til Dragvoll i stedet for å fortsette med Fysikk og Matematikk. Men så kjente han en umiskjennelig aroma i luften. Studenten bestemte seg for å ta en etterlengtet pause, og fulgte lukten gjennom realfagsbygget og til NV-gangen. Og der, i mørket, i blant lukkede dører, så han lys komme fra Nablakontoret. Det luktet kaffe, det luktet pepperkaker, og fra innsiden av kontoret hørtes et mylder av samtaler, latter og glede. Og studenten kjente på kroppen at dette var akkurat det han trengte nå.

I eksamensperioden er det altså ekstra viktig med avbrekk fra den evinnelige lesingen, og derfor gjør KontorKom det KontorKom gjør best: åpent kontor!! Gjennom hele eksamensperioden vil vi i KontorKom prøve å ha kontoret åpent så mye som mulig, slik at man alltid kan komme og ta en velfortjent pause, og i dag blir det en ekstraordinær kontortid med litt ekstra kos<3

Så klokken 11.30 ønsker KontorKom alle Nablas komponenter velkommen til kontoret for en kortere (eller lengre) pause. Vi stiller med kaffe, pepperkaker og ikke minst masse julekos og julestemning. Riktig god joule til alle sammen!