Leie Kamerautstyr?

Kunne du tenke deg å leie kameraer, stativer, lydopptakere, og annet filmutstyr til en billig penge i Trondheim? Nablas produksjonskomité ProKom tilbyr billig utleie av utstyr til grupper og foreninger som ikke er assosiert Nabla. Dersom dette er ønskelig, så ta kontakt med ProKom på avaregg@gmail.com. Under ser du en oversikt over hva vi har å tilby.

Canon EOS 700D Digitalkamera (1080p HD-kamera)

Godt kamera til filming og bildetagning som kommer med fjernkontroll. Specs: SLR - 18.0 Mpix - 3 optisk x-zoom EF-S 18-55 mm IS STM linse. Kameraet vil bli leid ut med et standard minnekort på 32GB. Dersom det ønskes ett større minnekort må det spesifiseres.

Zoom H4n Handy Recorder

Lydopptaker som lar seg koble opp til lydnett og tar opp god lyd. Lydopptaker kommer med filter, som tar skarpe lyder, lufttrykk og vind. Opptakeren brukes fast av Nablas podcast, Skråttcast, så det anbefales å være minst en uke tidlig ute med å melde ønske om leie av denne.

Black Hero 5 4K-GoPro

Et GoPro-kamera med mange muligheter for høykvalitetsfilming, blant annet 1080p med 240fps, 1440p med 120fps, 2140p med 60fps og 4K med 30fps.

Aputure Amaran HR672C Bi-Color LED Lysskjerm

ProKom har anledning til å låne ut to lysskjermer som fungerer ypperlig til opplysing av sett. ProKom filmer/tar bilder sjeldent innendørs uten at begge lysskjermer brukes, og den er avgjørende under photostand. Lysskjermene har funksjonalitet som kan bidra med kald og varm glød ved behov.

1TB ekstern USB 3.0 Harddisk

ProKom har tre slike harddisker til utlån.

Puluz Carbon Fiber Handheld Stabilizer Steadicam

ProKom eier ett slikt steadicam med tilhørende bag og ekstra vekter for justerbar stabilisering. Egner seg ypperlig til filmprosjekter hvor bevegelig, mobil og stabil filming er nødvendig.

Stativer

ProKom har fire tripodstativer av varierende styrke og tyngde som kan brukes til kameraer, lysskjermer og lydopptakere.